Akademia Kulinarna SPOT. to EAT. wraz z Iną Rybarczyk zaprasza na warsztaty z wegańskich słodkości. Przygotujemy wspaniałe, nieskomplikowane, roślinne, pozbawione glutenu i rafinowanego cukru słodkości. Przekonamy się, że można jeść bardzo słodko, ale jednocześnie bardzo zdrowo. W dodatku, to nie jest wcale trudne jak może się wydawać!
Podaruj sobie i swoim bliskim słodkości, które jednocześnie zadbają o przyjemność ich podniebień, ale także i o ich zdrowie. Wszystkie przepisy nie zawierają glutenu, nabiału i rafinowanego cukru. Może się jednak zdarzyć, że jakiś produkt używany na warsztatach będzie zawierał śladowe ilości glutenu.
Wraz z Iną Rybarczyk przygotujemy:
- ciasto marchewkowe z bakaliami z orzechowym kremem z ciecierzycy,
- brownie z ciecierzycy z czekoladowym musem kokosowym i truskawkowym pudrem,
- jaglaną tartę chałwową z granatem i polewą czekoladową,
- kokosowe ciasteczka bananowe,
- ciasteczka brownie z komosy ryżowej,
- pudding chia ala szarlotka.
Ina Rybarczyk – autorka bloga truetastehunters.com. Pasjonatka kuchni roślinnej, pozbawionej pszenicy i rafinowanego cukru. Na swoim blogu pokazuje, że zdrowie i smak mogą iść ze sobą w parze, a zdrowe słodycze istnieją i wcale nie tak trudno je przygotować. Podkreśla, że gotowanie i jedzenie powinno być przede wszystkim przyjemnością, a przygotowywanie wspólne posiłków łączyć ludzi. Na swoich warsztatach zapewnia pełne zdrowia, pyszne jedzenie oraz cudowną i ciepłą atmosferę.
Zapisy na warsztaty i więcej informacji:
[contact-form-7 id=”19779″ title=”SPOT – Walentynki”]
Data:
sobota, 02.03.2019, 10:00
Wykonawca / Organizator:
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT.
Lokalizacja:
SPOT.
ul. Dolna Wilda 87
61-501 Poznań
Bilety:
Cena - 190 PLN