Razem z Sandrą Sowińską przeniesiemy się w świat oryginalnych azjatyckich dań i aromatów.
Na warsztatach wspólnie z Sandrą przygotujemy:
- Limonkową sałatkę ze smażonymi boczniakami
- Pad Thai – tajski, smażony makaron z woka
- Banh Mi – bagietkę z tofu, majonezem kolendrowym i wegańskim pasztetem
- Mango sticky rice – deser z mlekiem kokosowym i mango
- Tofu w sosie gochujang
- Sałatkę z makaronem soba i sosem orzechowym
- Massaman Curry – tajskie curry z boczniakiem mikołajkowym i ziemniakami na mleku kokosowym
- Khao pad – smażony tajski ryż z ananasem
Zapisy na warsztaty i więcej informacji: (Terminy warsztatów 19.05 i 16.05)
[contact-form-7 id=”19779″ title=”SPOT – Walentynki”]
Sandra Sowińska – pasjonatka dobrego smaku i autentyczności w gotowaniu. Gotuje od kiedy pamięta, wychowała się w kuchni, w restauracji rodziców. Podróżuje po całym świecie, jednak największą miłością darzy Azję, gdzie poznawała sekrety kuchni Tajlandii, Wietnamu, Japonii, Korei i Filipin. Fotografka dziecięca wdzieciakislodziaki.pl. Poza kuchnią, fotografią i podróżami, trenuje crossfit, tańczy latino i nałogowo czyta dobre książki. Zdjęcia z jej kulinarnych podróży możecie śledzić na instagramie – thai_dragon_lover.
Data:
niedziela, 19.05.2019 - niedziela, 16.06.2019
Godzina 18:00
Wykonawca / Organizator:
SPOT.
Lokalizacja:
SPOT.
ul. Dolna Wilda 87
61-501 Poznań
Bilety:
Cena - 170 PLN