Niech ten Sylwester będzie wyjątkowy. Dołącz do nas w tą magiczną noc, pełną smaku i tańca.
Nasza oferta to prawdziwa uczta dla zmysłów:
- Welcome Drink, aby rozpocząć wieczór w elegancki sposób.
- Sylwestrowa kolacja w formie bufetu przygotowana przez Szefa Kuchni Jana Nawrockiego.
- Butelka wina na parę, aby podkreślić wyjątkowość chwili.
- Muzyka na żywo, która będzie towarzyszyć Ci do godziny 1:00 rano – tańcz do utraty tchu!
- DJ od godziny 1:00 do 3:00, aby utrzymać energię na najwyższym poziomie.
- Toast o północy, aby powitać nowy rok w niezapomniany sposób
Sylwestrowe Menu Sheraton Poznań Hotel
PRZYSTAWKI:
- Kremowe pâté z gęsiej wątróbki z koniakiem i galaretką
- Plastry rostbefu marynowane w pieprzu z whiskey, krem chrzanowy
- Krewetki, salsa z ananasa, ostryg i pikantnej papryki
- Szynka parmeńska z melonem i dojrzewającym octem balsamiczny
- Wytrawne rogaliki z wędzonym łososiem i sezonowymi piklami
- Bruschetta, dojrzewające balsamico
- Sałatka z grillowaną ośmiornicą, chorizo i chilli
- Sałatka z lokalnymi serami, gruszką w czerwonym winie i orzechami
- Sałatka nicejska z grillowaną polędwicą z tuńczyka
- Deska lokalnych serów
DANIA GORĄCE
- Węgierska zupa gulaszowa na ostro z kminem rzymskim
- Steki z indyka, sos quattro formaggi
- Bitki w sosie z karmelizowanej cebuli
- Pieczeń w piwie z dodatkiem musztardy pełnoziarnistej
- Tradycyjne zrazy wołowe w sosie własnym
- Boeuf Stroganow
- Pieczona polędwica z dorsza, gremolata, parmezan
- Pad-thai, szpinak, kruszone orzechy, smażone tofu
- Warzywa pieczone w miodzie
- Kapusta modra po poznańsku z rodzynkami
- Pieczone ziemniaki
- Gnocchi w pesto ziołowym
- Kopytka w sosie pieczeniowym
DESERY
- Czekoladowe crémeux, sacher, orzech laskowy, glazura kakao
- Karmelizowana biała czekolada, sablé, galaretka z czerwonych owoców
- Sernik z koziego sera, ciastko czekoladowe, masło kakaowe
- Tartaletki, lemon crud, Italian meringue
CIEPŁE MENU NOCNE / godz. 23:00
- Żurek wielkopolski na zakwasie żytnim
- Serwowany udziec cielęcy pieczony w miodzie
- Kapusta Choucroute, ziemniaki w popiele
Rezerwacje:
- telefon: +48 600 554 319
- e-mail [email protected]
Data:
niedziela, 31.12.2023, 20:00
Wykonawca / Organizator:
Sheraton Poznan Hotel – Restauracja Rynek
Lokalizacja:
Sheraton Hotel Poznań
ul. Bukowska 3/9
60-809 Poznań
Bilety:
Bilety od / os. - 549 PLN