Tym razem tematem kuchennych warsztatów będzie kuchnia włoska.
Wraz z Mają Skorupską przygotujecie:
- Crostini z pesto z rukoli
- Cukinia z tuńczykiem i parmezanem w białym winie
- Tarta z kurkami i gorgonzolą
- Sos z anchois i Chili
- Makaron
- Sos Carbonara
- Sałata z chrupiącą szynką
- Sos pomidorowy
- Tiramisu
- Zabajone
Maja Skorupska – pasjonatka doskonałego jedzenia w wersji slow food, w wydaniu prostymi i na co dzień. Autorka bloga kulinarnego www.majaskorupska.blogspot.com, laureatka wielu konkursów kulinarnych, lektorka języka angielskiego i fanka biegów długodystansowych. Uwielbia kuchnię włoską, ale czerpie, co najlepsze z różnych kuchni całego świata.
Zapisy na warsztaty 26.05 i 13.06 oraz więcej informacji:
[contact-form-7 id=”19779″ title=”SPOT – Walentynki”]
Data:
niedziela, 26.05.2019 - czwartek, 13.06.2019
Godzina 11:00
II termin 29.03.2019 18:00
Wykonawca / Organizator:
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT.
Lokalizacja:
SPOT.
ul. Dolna Wilda 87
61-501 Poznań
Bilety:
Cena - 170 PLN