Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty kuchni wegańskiej z Iną Rybarczyk, autorką bloga truetastehunters.
Przepisy nie zawierają glutenu, nabiału i rafinowanego cukru. Może się jednak zdarzyć, że jakiś produkt używany na warsztatach będzie zawierał śladowe ilości glutenu.
Wraz z Iną Rybarczyk przygotujemy:
- Komosę ryżową z zielonymi szparagami, rzodkiewką i granatem
- Pieczone ziemniaki z bazyliowym sosem z awokado i sosem tahini
- Zapiekankę jaglaną z warzywami pod serem z ciecierzycy
- Kotleciki z zielonej soczewicy i warzyw w sosie pomidorowym z pieczarkami
- Potrawkę z zielonej soczewicy, bakłażana i rabarbaru
- Tartę z rabarbarem, tahini i pomarańczą
Zapisy na warsztaty i więcej informacji: (godz. 10:00 – 13:00 lub 14:00 – 17:00)
Ina Rybarczyk – autorka bloga truetastehunters.com. Pasjonatka kuchni roślinnej, pozbawionej pszenicy i rafinowanego cukru. Na swoim blogu pokazuje, że zdrowie i smak mogą iść ze sobą w parze, a zdrowe słodycze istnieją i wcale nie tak trudno je przygotować. Podkreśla, że gotowanie i jedzenie powinno być przede wszystkim przyjemnością, a przygotowywanie wspólne posiłków łączyć ludzi. Na swoich warsztatach zapewnia pełne zdrowia, pyszne jedzenie oraz cudowną i ciepłą atmosferę.
Data:
sobota, 18.05.2019, 10:00
Wykonawca / Organizator:
SPOT.
Lokalizacja:
SPOT.
ul. Dolna Wilda 87
61-501 Poznań
Bilety:
Cena - 190 PLN