Na warsztatach przygotujemy:
- Briwats – marokańskie trójkąty z nadzieniem migdałowym nasączane miodem
- Bastila z Fez – marokańskie ciasto z kurczakiem
- Briouats – krokiety z ratatouille z ciasta filo
- Matloua – marokański wiejski chlebek
- Marchewki po marokańsku
- Kefta po marokańsku
- Dżem pomidorowy z sezamem
- Zaalouk z bakłażana
- Harira – pikantna zupa z ciecierzycy
Zapisy i więcej pytań:
[contact-form-7 id=”19779″ title=”SPOT – Walentynki”]
Maja Skorupska – pasjonatka doskonałego jedzenia w wersji slow food, w wydaniu prostymi i na co dzień. Autorka bloga kulinarnego www.majaskorupska.blogspot.com, laureatka wielu konkursów kulianarnych, lektor języka angielskiego i fanka biegów długodystansowych. Uwielbia kuchnię włoską, ale czerpie, co najlepsze z różnych kuchni całego świata.
Data:
wtorek, 04.06.2019, 18:00
Wykonawca / Organizator:
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT
Lokalizacja:
SPOT.
ul. Dolna Wilda 87
61-501 Poznań
Bilety:
Cena - 170 PLN