Maja Skorupska – pasjonatka doskonałego jedzenia w wersji slow food, w wydaniu prostymi i na co dzień. Autorka bloga kulinarnego www.majaskorupska.blogspot.com, laureatka wielu konkursów kulianarnych, lektor języka angielskiego i fanka biegów długodystansowych. Uwielbia kuchnię włoską, ale czerpie, co najlepsze z różnych kuchni całego świata.
Wraz z Mają Skorupską przygotujecie:
- hummus z ciecierzycy
- dip z Tahini
- falafele
- sałatkę z pomarańczy z fenkułem, cebulą i pestkami granatu
- podpłomyki z cebulą, fetą i kotlecikami z mięsa wieprzowego podawaną z sałatką marchewkowo – pomarańczową
- ciasteczka z ricottą i różą
- m’hanncha z sosem daktylowym
Zapisy na warsztaty i więcej informacji: 3 i 10 kwietnia
[contact-form-7 id=”19779″ title=”SPOT – Walentynki”]
Data:
piątek, 10.05.2019, 18:00
Wykonawca / Organizator:
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT.
Lokalizacja:
SPOT.
ul. Dolna Wilda 87
61-501 Poznań
Bilety:
Cena za osobę - 170 PLN