Na warsztatach wykonacie:
- francuską zupę cebulową z serem Gruyere na grzance
- paluchy rozmarynowe
- ratatouille
- piersi z kaczki w sosie winnym z kluseczkami z mascarpone
- grzanki z pasztetem z wątróbek kaczych
- galette z bakłażanem
- tartę porową
- mus czekoladowy
- profiterolki z kremem z mascarpone
Maja Skorupska – pasjonatka doskonałego jedzenia w wersji slow food, w wydaniu prostymi i na co dzień. Autorka bloga kulinarnego www.majaskorupska.blogspot.com, laureatka wielu konkursów kulianarnych, lektor języka angielskiego i fanka biegów długodystansowych. Uwielbia kuchnię włoską, ale czerpie, co najlepsze z różnych kuchni całego świata.
Zapisy i więcej informacji:
[contact-form-7 id=”19779″ title=”SPOT – Walentynki”]
Data:
wtorek, 11.06.2019, 18:00
Wykonawca / Organizator:
Akademia Kulinarna SPOT. to EAT.
Lokalizacja:
SPOT.
ul. Dolna Wilda 87
61-501 Poznań
Bilety:
Cena - 170 PLN