Tego dnia szef kuchni specjalnie dla Was przygotował pyszne, lekkie, a zarazem wykwintne i niecodzienne menu!
Kolację przyrządzicie sami z półproduktów, oczywiście pod czujnym okiem i zgodnie ze wskazówkami mistrza.
- tatar z tuńczyka/ awokado/ glony wakame/ sezam
- orientalna zupa/ mleko kokosowe/ krewetki/ kolendra
- filet z kaczki/ buraki/ brukselka/ kluski/ jarmuż/ sos tymiankowy
- biała czekolada/ prosecco/ truskawki/ mięta
Do kolacji wypijemy wino Aufricht Riesling Badenia Niemcy 2018.
Relacja online odbędzie się poprzez TEAMS.
Odbiór menu składającego się z półproduktów:
– recepcja Młyńska12 lub recepcja Ilonn Hotel, od piątku 12 lutego od godziny 14:00 do soboty 13 lutego do godziny 17:00 – prosimy o wcześniejszą informację o planowanym miejscu i terminie odbioru!
*jesteś na kwarantannie daj znać, dostarczymy pod drzwi kontakt: [email protected], 692 945 931
W cenie:
- menu dla dwóch osób
- butelka wina Aufricht Riesling Badenia Niemcy 2018
- prowadzenie warsztatu
Data:
sobota, 13.02.2021, 18:00
Wykonawca / Organizator:
Młyńska12
Lokalizacja:
Wydarzenie onlineLokalizacja:
Młyńska 12
ul. Młyńska 12
60-538 Poznań
Bilety:
Cena dla pary - 319 PLN