Welcome to the „Lucky ship”! Moc silników maksymalna! Pełne zanurzenie! Prędkość optymalna!
Nie ma to, jak wypłynąć na szerokie wody i powitać Nowy Rok na Bałtyku! Tylko tutaj odkryjecie dla siebie niezmierzoną przestrzeń, poczujecie odświeżający wiatr we włosach i odnajdziecie uśmiechniętych kompanów na nocny rejs. I to niespełna w czasie kilku godzin na przełomie roku.
Przed Wami trasa z samymi atutami!
M/S „Batory” nie powstydziłby się karty dań i koktajli, które zaserwujemy Wam tej nocy. Każdy pasażer znajdzie tu coś dla siebie. Jak na statek pasażerski przystało, zapewniamy kilkadziesiąt miejsc w kajutach (miejsca siedzące do uprzedniej rezerwacji) oraz wielki suchy dek do nocnego disco szaleństwa, do którego porwie Was Margin, Busha i Jakob A na wokalu!
Na pokład werbujemy podróżnych z poczuciem humoru, którym niestraszne fale, rozbijane o kadłub i nieustanne bujanie, w które z pewnością wprawimy Was przy barze! Bądźcie pewni oszałamiającego widoku gwiazd za burtą i pięknego powitania Nowego Roku za oknami kajut.
Rozkład rejsu:
20.30 – 05.00 /dla osób z zarezerwowanym miejscem siedzącym/
21:00 – 05:00 /dla osób bez gwarantowanego miejsca siedzącego/
Grają: Margin & Goście | Jakob A /vocal/
Klimat: oryginalne DISCO z lat 70/80
W cenie ( 290 pln)
- bufet do północy /bufet ciepły, zimny, słodki/
- 4 koktajle na bazie alkoholu
- szampan GH Mumm o północy
- bez rezerwacji miejsca siedzącego
W cenie (150 pln)
- 2 koktajle na bazie alkoholu
- szampan GH Mumm o północy
- bez rezerwacji miejsca siedzącego
70 zł./ os.
Bilet od godziny 00:30 do nabycia wyłącznie w dniu imprezy, przed wejściem
menu /jak na Batorym/:
bufet zimny
- Norweski Gravlaks z musem chrzanowym
- Pieczony po Francusku rostbef z musztardą kolendrową
- Japońskie jajka herbaciane w majonezie z chili i konserwowym groszkiem
- Wybór polskich wędlin, kiełbas i serów
- Śledzie po cygańsku
- Sałata z sosem morskim z sardeli z pomidorami i kurczakiem w panierce
- Sałatka ziemniaczana po Niemiecku z porem i kwaśną śmietaną
bufet ciepły
- „Bacalao al ajo arriero” czyli dorsz w pomidorach po portugalsku
- Cielęcina jak w Piemoncie w sosie śmietanowo maślanym z estragonem i maczanym chlebem
- Żeberka „złotnickie” po kantońsku z imbirem i fistaszkami
- Pieczone ziemniaki po prowansalsku z cytryną i ziołami
- Warzywna, włoska „Lasagne verde” z beszamelem
bufet słodki
- Serniczki ze skórką pomarańczową
- Tapioka po tajlandzku z mlekiem kokosowym i limonką
- Mus czekoladowy z ajerkoniakiem w kruchym cieście
- Vege Brownie na kaszy jaglanej z kremem orzechowym
Data:
wtorek, 31.12.2019, 20:30
Wykonawca / Organizator:
Mus bar & view
Lokalizacja:
MUS bar&view
ul. Roosevelta 22
60-829 Poznań
Bilety:
Bilety od - 70 PLN
Bilety do - 290 PLN
