Z sezonu na sezon, roku na rok staramy się uważnie słuchać i przyglądać opiniom naszych gości. Podjęliśmy współpracę z Top Chefem Jakubem Reszką. Wspólnie opracowaliśmy menu, w którym pojawią się dania autorskie łączące elementy tradycyjne i nowoczesne, również inspirowane polskimi smakami. W jesiennej karcie pojawi się dziczyzna, grzyby i owoce leśne.
Restauracja zaprasza na porcję pysznego jedzenia, rewelacyjnej atmosfery oraz wybornego alkoholu!
Pojawią się autorskie drinki oraz wina dobrane przez sommeliera.
Menu do wyboru
- Ser kozi / konfitur z czerwonej cebuli / orzechy / śliwka
- Krem rakowy / grzanki / szyjki rakowe / palone masło
- Szaszłyk z dzika / cebula / mirabelka
- Pstrąg z ziemniakami gotowanymi w mleku / szafran
- Karpatka z mirabelką / Crème pâtissière
Data:
czwartek, 03.10.2019, 18:30
Wykonawca / Organizator:
Restauracja Pod Niebem
Lokalizacja:
Restauracja Pod Niebieniem
Stary Rynek 64/65
61-772 Poznań
Bilety:
Bilet (1 os.) - 74 PLN